top of page

      Grafmonumenten

 

Als nabestaande is het vaak heel moeilijk te bevatten dat het contact met een overledene definitief verbroken is. Daarom helpen wij u graag bij het uitzoeken van een persoonlijk grafmonument of urn monument. Een monument kiest u niet zomaar, er komt in de periode van rouw veel op u af. Wij vinden het daarom ook heel belangrijk dat u de tijd neemt om rustig te bepalen wat voor een gedenksteen het beste bij u en uw overleden dierbare past. Wij  bekijken graag samen met u wat er allemaal mogelijk is.

 

Een grafsteen of urn monument bestaat niet alleen uit materiaal en de vorm, ook de tekst, belettering, decoraties, afbeeldingen en grafaccessoires maken daar deel van uit. Ons team beschikt over ruime ervaring met monumenten voor begraven en cremeren en kent de wet en regelgeving van de begraafplaatsen in deze regio. In onze inspiratietuin kunt u voorbeelden zien van wat er zoal mogelijk is. Kom eens een kijkje nemen, u bent van harte welkom!

 

 

 

 

 
Voor een goed advies nemen wij graag de tijd en vragen u daarom een afspraak te maken.
06-55.48.90.60
Email:
info@vandongennatuursteen.nl
   OPENINGSTIJDEN

Wij zijn telefonisch te bereiken van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur  en op zaterdag tussen 9.30 en 12.00 uur voor het maken van een afspraak. Een afspraak maken kan zowel voor overdag als in het weekend.

 

  • w-facebook
  • Twitter Clean

 

Proudly created with Wix.com

20200606_122514.jpg
bottom of page